Dinerkaart PuiCk Breda

sharingmenu op vrijdag- en zaterdagavond

BROOD
Baconjam: gerookt spek, ui, appelstroop  4.5

Ansjovisboter: met rozenblaadjes en citroen zeste  4.5

Bone Marrow: gegrild merg, spicy kruiden 7

Combi: 3 smeersels + brood  9,5

                  

KROKANT PLATBROOD                

variant op nacho's gekruid met ras-el hanout   

Vega: tomaat, mozzarella, dukkah, pompoenpitten, pistache/zahatar-olie  6.5

Sukade: paprika, oosterse sukade,  pittige ketchap, atjar mayonaise    6.5

                                                              

SOEP                    

Kokossoep: (kipfilet), tomaat, champignons, taugé, koriander klein/groot4.5/6.5

LENTEROLLEN     2st     

Sushi: surimi, avocado, komkommer, wakame, zz-gember, furikake 7    

Rauw vega: spinazie, paprika,  komkommer, wortel, mango, munt 7  

Kip hoisin: spinazie, wortel,  komkommer, paprika, kip, hoisin  7

VEGA   

Aubergine carpaccio: spicy tomatenhummus, tomaat, dukkah 6.5

Bieten tartaar: bietjes, tomaat, mozzarella, pistache/zahatar-olie 6.5

Bataat: gegrilde zoete aardappel, feta,  druivensalsa, dukkah,munt 7.5

Shakshuka: paprika/tomatensaus, gepocheerd ei, aubergine, mozzarella, pita  8.5

VLEES   

Tataki: dun gesneden bief, soja, wakame, radijs, gember, furikake 7.5

Citroenkip: tomaat, olijven, ingelegde citroen, courgette, ras el hanout, platbrood  8.5

Sukade: draadjesvlees, ketjap, 5-spices, paprika, taugé, cassave, atjar-dressing  7.5

Buikspek: hoisin, komkommer, cashew, pepertje  7

VIS        

Kabeljauw ceviche: komkommer, mango, bietenchutney,  avocado, zz.gember/kokos, papadum  10.5

Tartaar: rauwe gemarineerde zalm, avocado, wakame, tobiko, gember, furikake  7.5

Wisselgerecht: vraag naar het gerecht van deze week      

NAGERECHT     

Kaasplank: brokkelkaas geit & koe perenchutney 9

Aardbei scroppino: ijs, prosecco, aardbei  7.5

Choco plant: brownie, oreo, mint en stroopwafel  6.5

Carajillo: espresso met scheutje whisky  3.9