Buitenkoken bij Puick

Wat is er niet gezelliger dan samen buiten te eten en te koken

Puick heeft in haar winkel diverse nieuw BBQ's die zeer geschikt zijn om buiten mee te koken. Ze zien er als eerste natuurlijk Puick eruit maar daarnaast zijn ze erg gebruiksvriendelijk en goedkoop in gebruik. Ook hoef je met deze stoves niet meer te wachten tot het zomer is want zelf in de winter is het leuk om deze bbq's en stoves te gebruiken.  's Werelds schoonste en efficientste houtskool stove!

Compakt, doordacht duurzaam en ultra-schone verbranding en efficient gebruik van houtskool. Op deze stoof kan je bbq'en én koken! De Envirofit CH2200 heeft een reductie in kolen verbruik van 50% ten opzichte van een standaard traditionele bbq. De vuurkamer kan gevuld worden met kolen of briketten of zelf met sprokkelhout

 

Koken op hout

Gemakkelijk en veilig buitenkoken op sprokkelhout is nu mogelijk dankzij Envirofit rocketstoves. Ze zijn zo ontworpen dat je binnen 1 minuut hoge temperaturen bereikt. Deze licht in gewicht en robuuste stoves maken het buitenkoken overal mogelijk met minder brandstof en minimale schadelijke uitstoot.