Deliciatessen en producten via PuiCk

De producten, kadootjes en delicatessen die we verkopen moeten vooral nieuw, apart en lekker zijn.

 Daarnaast willen we een mooie puicke uitstraling want het oog wil ook wat.

                                                                                           

Nicolas Vahé

Deze bekende Franse kok startte in 2007 zijn eigen food concept. Een concept waarbij hij de traditionele en moderne keuken feilloos weet te combineren tot heerlijke producten die ook een streling zijn voor het oog. Dankzij zijn achtergrond als chef weet hij als geen ander smaken te combineren. De culinaire producten van Nicolas Vahé zijn een verrijking in je keuken en een waardevolle aanvulling op de producten van PuiCk. De enige manier is om kennis te maken met deze heerlijke stoere lijn is zelf te komen proeven!

Van der Burgh Chocolaad

Het exclusieve Van der Burgh Chocolaad is in juli 2011 opgericht door Joyce en richard van der Burgh als gevolg van een uitgebreide zoektocht naar in Nederland met de hand gemaakte chocoladerepen. In de supermarkten liggen enkel de passieloze saaie fabrieksrepen met een "bulksmaak" en daar wilde ze verandering in brengen.  Ze vinden dat chocolade niet alleen handgemaakt, fairtrade, vers en lekker moeten zijn maar ook 

mooi verpakt!   

La Belle-Iloise

Er bestaat tegenwoordig hele winkelconcepten (Tincan Londen) met deze heerlijke blikjes vis. La Belle-Iloise is een zeer bekend merk dat al 3 generaties lang met de beste ingredienten werkt. Om de smaak van de tonijn, makreel en sardientjes het beste tot zijn recht te laten komen wordt de vis gevangen in het seizoen en direct na de vangst met de hand schoongemaakt en ingeblikt. Op deze manier wordt de smaak van de vis het beste                                                                                          bewaard en dat proef je!! Blikjes met Sardines in olijfolie met tomaat of in citroen,                                                                                                             makreel in witte wijn met kruiden of in mosterd, rillettes van tonijn met Parmezaanse kaas en/of  tonijn op oosterse wijze. Eet dit met brood of boven op een pasta ...............heerlijk!

Fentimans

Botanisch gebrouwde frisdranken met zeer verschillende maar zeker ook verassende smaken. Deze dranken worden gebrouwd als bier. Eerst worden de bloemen of wortels gemalen en gekookt in koperen potten. Daarna worden de kruiden, natuurlijke smaakmakers, suiker, gist en bronwater toegevoegd. Dit wordt overgebracht naar houten vaten om te fermenteren. Als de fermentatie klaar is wordt de drank gefilterd en overgebracht naar de glazen flesjes.   Gebrouwen frisdrank voor mannen, vrouwen en verwende kinderen.....

   

Wondercake

Deze schattige cakejes geef je met met passende tekst aan iemand die het nodig heeft. Steek het cakeje aan en daarna smullen maar! Inclusief met lepeltje en lucifer. .. Kan door de brievenbus!

   

Tea and Coffee brewer

Leuke en originele manier om heerlijke koffie en thee te maken. Doe er warm water in , even laten staan en binnen een paar minuten heb je je eigen brouwsel. Thee is in 6 verschillende smaken en koffie in 4 smaken uit verschillende landen. Verpakt per 3 smaken die je zelf mag kiezen. 

   

Oesterzwammen zelf maken van koffiedik

Probeer eens zelf oesterzwammen te kweken met dit pakket van Rotterzwam. Met deze kit heb je al na 4 weken je eerste oesterzwammen om zelf in een gerecht te verwerken. Leuk en appart cadeau ... Succes verzekerd!!  

   

Je eigen cocktails maken

Met deze leuk gekleurde flesjes kan je elk feestje gezellig maken. De inhoud mixen met wat Rum of Wodka en je hebt in no time een Mojito, Sex on the Beach of een Blue Lagoon. 

   

Tomaten (tazed) producten van Ome Dirk

Geweldig smakende producten van Crick's. Doorzichtige ketchup, umamipasta, confiture van gerookte tomaten, een likeur en een eau de vie alles gemaakt van de heerlijke "Tazed tomaten". Een must voor food liefhebbers... 

   

Cholicup, je eigen bonbon in een choco cupje

Heerlijke chocolade cupjes die je kan vullen met een lekker likeurtje. Je kan kiezen uit 3 likeurtjes, koffie, amandel en chocolade. Leuk om mee te nemen naar een dinertje bij vrienden ipv een fles wijn.